Hallo! 
Wij zijn Koen, Kelly (KoKe ;-)) én kleine Gust en zijn heel blij dat je onze website bezoekt! We vertellen graag een woordje over ons. 
 
We zijn allebei basketters en hoe kan het ook anders, zo hebben we elkaar dan ook in 2012 ontmoet. Sinds februari 2021 zijn de vlinders die we voor elkaar hebben gegroeid tot een zoontje, Gust.
De zwangerschap en het toeleven naar de komst van ons eerste kindje samen heeft ons aangezet om creatief aan de slag te gaan met babyspulletjes, en zo onze grote droom van een eigen webshop waar te maken. KoKe is ontstaan! :-) 

Naast deze liefde zijn we alletwee ook enorme grote dierenliefhebbers. We hebben twee honden die niet weg te denken zijn uit ons gezin: Hoshi (Shiba Inu) en Hera (straathond uit Griekenland). Naast deze twee schatten hebben we ook nog twee katten: James (Britse korthaar) en Margriet.
Daarom zal je op de website dus ook spulletjes terugvinden voor honden, katten én hun eigenaren
 
We houden van sociaal contact en dicht bij onze klanten staan is naast een snelle en kwalitatieve service dan ook heel belangrijk voor ons. Jullie wensen zijn onze dromen! Kijk dus zeker eens rond op onze website en aarzel niet om ons via mail, whatsapp, Facebook of Instagram te contacteren mocht je vragen hebben of gewoon een babbeltje wilt slaan! :-) 
 
Veel liefs,
Koen, Kelly & Gust
Foto
Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.