Sleutelhanger met extra namen - zwart & oker
Sleutelhanger met extra namen - zwart & oker
Een leuke unieke sleutelhanger om aan de luiertas, schooltas, rugzak voor de crèche, sportzak, sleutelbos, enz.. te hangen! Leuk om cadeau te geven!

Standaard levertijd

7 t.e.m. 12 werkdagen

€ 13,50
€ 11,48
Prijs per stuk
Aantal: 
Bestellen
 
Op verlanglijst

Naamsleutelhangers met extra namen

Onze naamsleutelhangers met extra namen zijn een uniek accessoire voor iedereen! Je kan in het klein aan de sleutelhanger de namen van je (klein)kinderen, metekindje, petekindje, enz... laten maken waardoor het een uniek accessoire wordt. Je kan ze makkelijk bevestigen aan de luiertas, schooltas, rugzak voor de crèche, sporttas, sleutelbos, enz...
Deze unieke sleutelhangers zijn heel leuk om cadeau te geven aan mama, papa oma, opa, meter, peter, tante, nonkel, enz... 

Wij werken voornamelijk met silicone kralen, die heel makkelijk schoon te maken zijn met een vochtige doek of onder de kraan. 

Bij elke sleutelhanger kan je kiezen voor een andere kleur letterkralen, koord, of kleur van sluiting! Je kan daarnaast ook de kleur van de kleine kralen kiezen. We hebben keuze uit wit met zwarte letters, wit met gouden letters en zwart met gouden letters. 
Daarnaast kan je in de opmerkingen ook nog eventuele wijzigingen doorgeven. (bv. zonder hartjes kubus kraal, de twee meisjes aan dezelfde kant hangen, enz, ...). Zo kan je je sleutelhanger volledig personaliseren naar jouw wens! 

Deze website gebruikt zowel functionele als niet-functionele cookies. Meer info in onze Privacy Policy.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.